KGS Tilburg B.V.
Home   >   Verkoop

Verkoop

KGS levert alle mogelijke verspanende gereedschappen, opspangereedschappen, meetgereedschappen en bedrijfsinrichtingen. Hierdoor heeft KGS de mogelijkheid om als one-stop-shop te fungeren en elk verspanend bedrijf in alle behoeftes te voorzien.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om u te informeren over dit omvangrijke pakket van gerenommeerde wereldmerken en de gereedschappen van het eigen huismerk Promotools.

Hieronder vind u het totaaloverzicht van dit omvangrijke leveringspakket.
WIDIA

WIDIA

Onlangs heeft KGS Tools het merk WIDIA aan zich kunnen binden. Als volwaardige partner van dit merk kan het volledige programma van WIDIA worden geleverd en biedt KGS Tools haar klanten ook ondersteuning bij het inzetten van deze gereedschappen. Het oplossen van verspaningsvraagstukken bij klanten is hierdoor een extra service geworden binnen KGS Tools waarbij WIDIA vaak als probleemoplosser wordt ingezet. Contacteer uw Account Manager om meer te weten te komen over de mogelijkheden wat WIDIA gereedschappen voor uw organisatie kunnen betekenen.
Promotools

Promotools

Promotools is het eigen merk van KGS. Onder dit merk worden professionele gereedschappen aangeboden tegen een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Deze gereedschappen worden exclusief door KGS aangeboden en kunnen tevens in onze webshop besteld worden.
Kinkelder

Kinkelder

Als producent van industriƫle cirkelzaagbladen biedt Kinkelder op maat gesneden oplossingen voor iedere verspaningsprofessional. Door gedegen materiaalkennis, geavanceerde slijpprocessen, de meest actuele coatingtechnieken en uitstekende technische support stellen wij onze klanten in staat de doelstellingen in hun zaagproces te behalen. Met als resultaat de laagste kosten per zaagsnede.
Stehle

Stehle

Stehle is een producent van alle gangbare gereedschappen voor de hout- en kunststofbewerkende industrie. Het programma omvat onder andere HM zagen en HM bovenfrezen voor de profesionele industrie als ook voor de ervaren hobbyist.
Bedrunka+Hirth Werkplaatsinrichting

Bedrunka+Hirth Werkplaatsinrichting

Een compleet programma voor uw werkplaatsinrichting. Het programma bestaat uit een compleet assortiment ladekasten, werkbanken, gereedschapskasten en magazijninrichtingen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een compleet Toolmanagementsysteem te leveren bestaande uit het gereedschapuitgiftesysteem en de software om uw voorraad te beheren.

Meer weten?

+31 (0)13 543 52 97
+31 (0)13 542 76 77
sales@kgs-tools.com