KGS Tilburg B.V.
Home   >   Nieuws
NIEUW! Specials gereed binnen 24 uur
20-08-2019

NIEUW! Specials gereed binnen 24 uur

KGS Tools begrijpt als geen ander dat uw levertijden onder druk staan. Voor standaard gereedschappen bent u de uitspraak “vandaag besteld, is morgen in huis” waarschijnlijk al wel gewend, maar bij specials is dat vaak niet zo, omdat deze nog gemaakt moeten worden op het moment dat deze besteld worden.

Bij KGS Tools is het lange wachten op specials echter verleden tijd. Ook voor specials geldt namelijk “vandaag besteld, is morgen gereed voor verzending” als u dat wenst.

Bij ons kunt u standaard kiezen tussen 3 verschillende levertijden voor uw specials:
  • 24 uur na bestelling (ongecoat)
  • 3 werkdagen na bestelling (ongecoat)
  • 5 werkdagen na bestelling (ongecoat)
Is een coating gewenst? Dan zijn er 3 extra dagen levertijd nodig.

Bovenstaande levertijden gelden bij een bestelling van maximaal 3 stuks per type. Heeft u een grotere serie nodig? Dan leveren wij 3 stuks alvast snel vooruit en komt de rest later. Uw productieproces kan dan in ieder geval meteen starten!

Wij denken graag met u mee
KGS Tools is gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerkgereedschappen (Specials), meestal uit VHM blanks, maar ook uit bestaande gereedschappen. U kunt uw bestelling en/of aanvraag voor speciale gereedschappen aan ons sturen door middel van een tekening of schets van het gereedschap of een tekening van het te verspanen werkstuk.

Heeft u een complex project? Dan komt onze technisch adviseur ook graag bij u ter plaatse om samen naar een geschikte oplossing te zoeken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op via sales@kgs-tools.com!

Terug naar overzicht

Meer weten?

+31 (0)13 543 52 97
+31 (0)13 542 76 77
sales@kgs-tools.com